Claus públiques i components necessaris

Per fer tràmits en aquest web, cal tenir instal·lades les claus públiques de l'Agència Catalana de Certificació. Per obtenir les claus, cliqueu els enllaços següents i indiqueu que confieu en aquestes entitats certificadores per a les tres finalitats disponibles, si el sistema us ho pregunta:

Clau de l'entitat certificadora CATCert

Clau de l'entitat de certificació Sector Públic

Si el vostre certificat resideix en un clauer electrònic és recomanable fer-ne una exportació, posant-hi clau d'accés, cap al disc dur de l'ordinador.

Si disposeu de DNI electrònic seguiu les instruccions que trobareu a http://www.dnielectronico.es

En cas del navegador FireFox amb certificats en targeta criptogràfica, cal instal·lar, a opcions avançades / xifratge, el dispositiu de seguretat c:/windows/system32/aetpkss1.dll amb la denominació que vulgueu.

Si heu de firmar algun formulari i disposeu d'Internet Explorer, el web de l'ORGT us guiarà per obtenir la configuració necessària. Si disposeu de FireFox us serveix la configuració per defecte, excepte que cal habilitar tots els propòsits de confiança del certificat arrel de la vostra entitat de certificació. Per fer–ho, localitzeu el certificat en els certificats d'entitats i feu edita a l'apartat d'eines / opcions / avançat / visualitza els certificats.

[Tancar finestra]