Pagament d’impostos i multes

Targeta bancÓria

Pas 1 de 3
Àrea segura

Mitjançant la targeta bancària podeu realitzar el pagament, en període voluntari o en via executiva, dels tributs i multes de circulació dels municipis que han delegat la recaptaciˇ a l'ORGT. S'admeten les targetes bancàries dels tipus Visa-Classic, Visa-Oro, Visa-Electron, Mastercard, Maestro i Eurorcard. Més informació.

En aquesta pÓgina podeu efectuar el pagament si el codi de barres o el CPR de la referència de l'entitat financera comenša per 90502.

Introduïu les dades Referència (R), Identificació (Id) i Import (EUR). Trobareu aquesta informació a la part inferior del vostre avís, com a l'exemple següent. Si no disposeu de l'avís de pagament però teniu firma electrònica també podeu liquidar els vostres tributs i multes pendents:


REF. ENT. FIN.: E: 085005 -

 

Si el codi de barres o el CPR de la referència de l'entitat financera comenša per 90521 podeu efectuar el pagament amb targeta bancària o a la banca online de la vostra entitat des de la pàgina de Banca Online ľ Targeta Bancària - Modalitat_2

El darrer dia de pagament nomÚs es pot oferir alternatives als sistemes de pagament electr˛nic en lĺhorari dĺatenciˇ al p˙blic.


Indiqueu una adreša de correu electrònic per rebre el resultat de l'operació.

Pagament d'impostos i multes

93 202 98 02

De dilluns a diven. de 8:00 a 14:00
Dilluns i dimarts de 15:00 a 17:00